Page content

Briant en Jaldhara
We are Dutch originals & Digital Nomads. Places where we Work & Live must be Warm, must have great Wifi and must be near (sea) Water. WHISPERS FROM THE HOLY CIRCLE: ❥Healing channelings & guided meditations ❥Live channeling on Inner Freedom ❥Online Healing Intensives ❥Personal Coaching

Comment Section

2 reacties op “In de weekendbijlage van de Trouw, 30 mei 2015


Door Mariska van der Meulen op 14 januari 2016

Briant, wat leuk om het verhaal van je naam te lezen! En om ook een stukje van je ‘omzwervingen’ mee te krijgen zo. Je bent zelfs een paar keer gewisseld, voelt deze naam nu helemaal als eigen? Ben ik erg benieuwd naar. Grappig om te vertellen: Ik heet Mariska, maar voel me helemaal geen ‘Mariska’. Alleen nooit aan begonnen om mijn naam aan te passen.
Hartelijke groet, Mariska van der Meulen


Door Briant Donker Curtius op 14 januari 2016

Hee Mariska, leuk dat je hier reageert. Yep, Briant is helemaal MIJN naam. Ik ga ‘m voor 7 mei 2018 (voor m’n 60e) officieel maken door m’n voornaam legaal te veranderen.
Jij zegt, ik voel me helemaal geen Mariska. Die herken ik wel 🙂 Zou je dat durven, willen, een nieuwe naam nemen?

Plaats een reactie


*