Page content

Home is where the heart is

Home is where the heart is

28 Jaar geleden ging ik 6 maanden naar India. Ik heb toen alles verkocht, heb m’n baan opgezegd en ben met 1 koffer, in mijn eentje naar India gegaan.

Eind 2014 heb ik opnieuw alles verkocht, heb ik mijn oude werk achter me gelaten en ben ik samen met Briant, met ieder 1 koffer de wijde wereld ingegaan.

Lastige relatie

28 Jaar geleden zat ik in een lastige relatie en was ik, heel eerlijk gezegd, zielsblij om 6 maanden op mijzelf te zijn. Even geen hartzeer, even geen gebroken hart. Ik wilde vooral rust!

Ik wil niet al te veel op die situatie ingaan maar 1 ding kan ik je wel zeggen: mijn hart voelde in die tijd als een steen. Er was zo vaak op getrapt (en niet alleen door mijn toenmalige vriend) dat ik er geen liefde meer door kon laten stromen.

In India heb ik veel gemediteerd in de ashram van Bhagwan, daar kreeg ik ook mijn nieuwe naam Jaldhara. Door daar te zijn heb ik veel lieve mensen ontmoet waar ik mijn hart aan heb geheeld.

Heimwee

En dan plotseling, terwijl ik met mijn Australische vrienden iets zit te drinken op een terras, word ik overvallen door heimwee. Als ik het hardop vertel, wordt er in koor gezegd: Home is where the heart is!

En ze vervolgen deze zin met een stichtelijk verhaal wat er in het kort op neer komt dat ik naar mijn vriend in Nederland moet gaan als ik heimwee heb. Naar hem. Want als je hart In Nederland is, dan is je hart niet hier in India. Alles wat je hier doet heeft geen zin als je je hart er niet in kan leggen.

Na dit gesprek voelde ik dat het mijn opdracht was om te ontdekken waar mijn hart lag. In Nederland of in India?

En zo zat ik ineens vervroegd in het vliegtuig richting Nederland. Op weg naar mijn vriend om uit te zoeken wat er nog over was van onze relatie.

Alles bij elkaar zijn we nog een paar jaar bij elkaar gebleven om daarna definitief uit elkaar te gaan. The rest is history!

Op jezelf terug geworpen zijn

Het is juist deze zin Home is where the heart is die in mijn huidige leven als Digitale Nomade weer vaak langs komt. We wonen en werken op plekken in de wereld waar de locals soms gek opkijken als we zeggen wat we doet.

Transformatiecoach zijn is geen gebruikelijk beroep, laat staan dat je ook nog zegt dat je dit online doet. De problemen die je daarbij tegenkomt worden vaak afgedaan met: jij bent toch rijk, dus dat valt wel mee.

Nou nee dus! Het valt niet altijd mee, het is niet altijd zo romantisch als het eruit ziet.

Als Digitale Nomade leven is de ultieme test van op jezelf terug geworpen worden 😉

Mijn hart energie

In de laatste 1,5 jaar ben ik hierdoor bewust mijn hart gaan volgen. Wanneer stroom het wel en wanneer niet? Hoe voelt mijn hart als het stroomt? En hoe voelt mijn hart als het niet stroomt? En wat ga ik eraan doen als het niet stroomt?

Ik ben me meer en meer bewust dat mijn hart de motor is van mijn leven. Als ik mijn hartenergie op orde houd dan kan ik alles aan, kan ik overal zijn, kan ik mezelf zijn.

Dit is voor mij een ware ontdekkingstocht. Wat op die tocht echt vast is komen te staan is als ik de dingen doe die heel dicht bij mij liggen dat mijn hart daar heel blij van wordt.

Van Kreta naar Bali

Zo voelden we op Kreta dat we het fundament van ons transformatiewerk daar moesten leggen. Met uitzicht op de zee hebben we daar My Miracle Mastermind gecreëerd. Wat een heerlijke plek was dat.

Hier op Bali krijgen we een heel andere energie waar we mee mogen werken. We werken hier middenin een internationale community. Voor ons dé uitgelezen kans om een lange gekoesterde wens waar te maken. We gaan hier ook Internationaal.

En we mogen hier met zachte hartenergie aan de slag.

Niet zo gek dus dat we dit deze week met zachte moeiteloosheid hebben gecreëerd.

We hebben een bijzondere Heal Your Heart Intensive voor je gemaakt. 30 Dagen lang, iedere 3 dagen een nieuwe hart-visualisatie om (oud) hartzeer op te ruimen, te reinigen en te helen. Hoe tof is dat?
Wij hebben er waanzinnig veel plezier in om dit voor je te maken en om deze helende hart reis straks samen met je te maken.

Als het je roept, meld je dan hier aan >> Heb je nog vragen, wees dan geen vreemde, mail ons gerust. Daar zijn we voor!

Hopelijk tot in de Intensive.

Hartegroet,
Jaldhara

Briant en Jaldhara
We are Dutch originals & Digital Nomads. Places where we Work & Live must be Warm, must have great Wifi and must be near (sea) Water. WHISPERS FROM THE HOLY CIRCLE: ❄Healing channelings & guided meditations ❄Live channeling on Inner Freedom ❄Online Healing Intensives ❄Personal Coaching

Comment Section

0 reacties op “Home is where the heart is

Plaats een reactie


*