Page content

Innerlijke ruimte, wat is dat eigenlijk?

Innerlijke ruimte, wat is dat eigenlijk?

Het is een term die je me vaak hoort gebruiken, innerlijke ruimte. Ik heb er in m’n werk als transformatiecoach dagelijks mee te maken. Daarom verbaast het me ook iedere keer weer, dat zo weinig mensen het begrip kennen of herkennen.

Innerlijke ruimte is het directe gevolg van de heling van oude trauma’s, van oude ongeheelde emoties. Oude trauma’s, ongeheelde emoties, misschien schrikt het je direct af. Veel te eng, veel te ingewikkeld?

Ik weet niet of ik je dan gerust stel als ik zeg dat we die ALLEMAAL hebben. Jij en ik ook. En of je ze nou wel of niet herkent en er wel of niet met een grote boog omheen loopt, ze zijn er.

Sterker nog iedereen heeft er last van in meerdere of in mindere mate. Jij en ik ook. Terwijl er niks meer bevrijdend is op de hele wereld als het opruimen van oude trauma’s en oude ongeheelde emoties. Oude dooretterende troep waar je alleen maar last van hebt.

En het is bovendien veel minder eng en veel minder moeilijk en ingewikkeld dan mensen denken. Het is eigenlijk best stukken makkelijker zelfs dan de meeste mensen denken.

Je hebt er geen psycholoog of therapie voor nodig. Je hebt wel iemand nodig die weet wat ie doet, die snapt hoe emotie werkt en die daar veel ervaring mee heeft. Jaldhara en ik werken tegenwoordig bijna alleen nog maar met ‘Inner Child Healing’.

Als je de emotionele verstoringen waar je nu last van hebt wilt aanpakken, dan moet je daar zijn waar ze ontstaan zijn. In je kindertijd. Dat klinkt als een cliché en toch is ‘Inner Child Healing’ een van de meest onderschatte methodes om mensen snel en effectief hulp te bieden.

Gisteren coachte ik Z. Ze was net terug van vakantie en had het erg ontspannen gehad met haar gezin. Ze vertelde me hoe ze zichzelf en haar man had verbaasd tijdens de vakantie. Hoe ze zich veel minder druk had gemaakt dan voorgaande vakanties. De kinderen veel minder op de huid had gezeten, haar man veel minder op de huid had gezeten en bovenal zichzelf veel meer ontspannen had gevoeld, veel minder kritisch op zichzelf was geweest.

Voor het eerst had ze kunnen genieten van kleine dingen als picknicken op het strand in de schaduw van een boom. Voor het eerst had ze zich niet druk gemaakt om servetten, glazen, borden en de verdere perfecte aankleding. Lekker wijn drinken uit de fles, het brood nonchalant afbreken i.p.v. in keurige plakjes en kaas en worst in hompen afsnijden.

Is dat alles zal je misschien zeggen? Voor Z. is het een aardverschuiving. Van gespannen controlefreak naar relaxte levensgenietster. En dit is nog maar 1 van de vele voorbeelden. Over 1 ding waren we het snel eens. Het leven is een stuk leuker als je echt kan ontspannen en genieten tijdens de vakantie. En het leuke is weer thuis in haar dagelijkse leven merkt Z. ook steeds meer verschil. Ze vindt zichzelf tegenwoordig ook veel liever zegt ze zelf.

Allemaal het gevolg van meer Innerlijk Ruimte en meer Innerlijke Vrijheid. En dat is weer het gevolg van geheelde, onverwerkte emoties en herinneringen. Heel simpel, heel direct en waanzinnig effectief. Wil jij dat ook?

Wil jij net als Z ook meer Innerlijk Ruimte, meer Innerlijke Vrijheid en meer ontspanning in je leven? Maak dan gebruik van dit unieke aanbod:

De vakantieperiode loopt op z’n einde, start je nieuwe seizoen met 1 op 1 online coaching. De eerste 10 mensen die zich NU aanmelden krijgen 7 sessies van ons voor
€ 777 ex. btw. Daarna gaat de prijs weer terug naar € 180 per sessie ex. btw.

Resoneert het met je? Mail ons dan hier: briantenjaldhara@gmail.com

Hartegroet,
Briant

Briant en Jaldhara
We are Dutch originals & Digital Nomads. Places where we Work & Live must be Warm, must have great Wifi and must be near (sea) Water. WHISPERS FROM THE HOLY CIRCLE: ❥Healing channelings & guided meditations ❥Live channeling on Inner Freedom ❥Online Healing Intensives ❥Personal Coaching

Comment Section

0 reacties op “Innerlijke ruimte, wat is dat eigenlijk?

Plaats een reactie


*