Een overzicht van artikelen, publicaties, en video's die

in de media zijn verschenen

Ontdek meer van ons werk
Interesse in boekingen?

Interview met Lique Fredriksz

voor Businessspirits TV

Toen we in maart 2017 in Nederland waren, heeft Lique Fredriksz geïnnerviewd voor Businessspirits TV. Het is een mooi gesprek geworden waarin we heel open zijn over wie we zijn en hoe we in het leven staan.

Interview met Jolanda Bot
van Soulreflection TV

Toen we in maart 2017 in Nederland waren, heeft Jolanda Bot van Soulreflection TV geïnterviewd. Jolanda is spiegelcoach en verbind het spiegelen met haar heel eigen gesprekstechniek.

We zijn opgenomen in de lijst van 10 Leukste Podcasts

Wij zijn dol op lijstjes en we vinden het helemaal leuk dat we onszelf zien op een lijst van Nederlandse podcasts. Super trots zijn we dat we in het lijstje van Trendbubbles, één van de bekendste trendwatcher van NL/ ENG staan.

Jaldhara in gesprek met
Erno Hannink

Jaldhara coacht mensen naar een diepere connectie met zichzelf en de ander. De klanten zien ze als de brug van ‘niet weten hoe’ naar de ‘mogelijkheid hoe’. Als digitale nomaden wonen ze met de 3W's: Warm, Water ,Wifi.

In gesprek met Marc de Groot over levensgeluk

Vandaag ga ik in gesprek met Briant en Jaldhara, een gelukkig stel dat nu woont en werkt op Kreta en anderen coachen in relatiegeluk via online programma's. Hoe gaat dat in zijn werk en kan dit wel?

Fotoserie 'What's in the Name' 

Saskia Aukema heeft voor haar fotoserie 'What's in the Name' mensen (met o.a.Briant en Jaldhara) geportretteerd die op enig moment in hun leven hun naam hebben veranderd.

Interview met Miranda Broeren

Op dit moment is Miranda Broeren van Vrouwen verdienen meer bezig met het maken van haar ‘Straal en laat anderen stralen met Periscope Challenge’. die 12 juni van start zal gaan.

 In de weekend bijlage van de Trouw - 2015

Briant staat op de cover van Tijd, de weekendbijlage van Trouw. Daarin staat vandaag de serie ‘What’s in a name?’, van Saskia Aukema, over mensen die hun naam hebben veranderd.

Briant & Jaldhara in de Margriet - 2015

We staan deze week in de Margriet (17-2015) in de rubriek relaties. De rubriek relaties gaat deze keer over stellen die een drastische ommezwaai hebben gemaakt sinds de kinderen uit huis zijn.