Alles begint bij Zelfliefde

Waar jij geen Zelfliefde hebt kan geen Levensgeluk bestaan
Dan ken je wel gelukkige momenten maar die gaan weer voorbij
Levensgeluk is een staat van zijn die alle aspecten van je leven aanraakt

Zelfliefde wordt gevoed door Licht & Liefde en ontstaat waar
de ongeheelde en ontkende emoties van jouw Innerlijk Kind
gezien en geheeld worden in het Hier & Nu.

In essentie heeft iedereen Zelfhelend vermogen, jij ook

Wij geloven dat die Zelfliefde een krachtig medicijn is dat de haat
en de afgescheidenheid in deze wereld kan helen

Het is onze persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen
in contact te brengen met de kracht van Zelfliefde

~ Ons Persoonlijk Ziele-Manifesto, 2016 ~

In ons leven draait alles om transformatie. Wij leven transformatie.

Briant Donker Curtius (1958): Ik ontdekte de kracht van visualiseren eigenhandig op m’n 15e, aan de vooravond van een proefwerk. Het bewijs dat visualiseren werkt heb ik daarna vele malen mogen ontvangen. In de tijd dat ik in Nieuw-Zeeland woonde, visualiseerde ik dagelijks waar mijn klanten zaten en bingo: ik zat altijd goed. Toen ik na 3 jaar terugkwam in Nederland visualiseerde ik dat ik miljonair zou worden. 4 Jaar later was dat een feit.

Jaldhara Groeneveld (1960): Ik nam deel aan mijn eerste encountergroep op m’n 19e. En ik werd als 20’er sannyasin/volgeling van de toen nog levende Osho. In die tijd ging ik regelmatig naar zijn ashram in Poona, India. Als Groningse boerendochter heb ik daar geleerd om mijn nuchterheid te verbinden met mijn spiritualiteit. Die verbinding heeft me scherp leren kijken en een heldere blik opgeleverd.

Briant & Jaldhara

We vonden elkaar in 1995, eerst als zakelijke partners van een landelijk gespecialiseerd uitzendbureau in de zorgsector. Vanaf 1997 zijn we lovers.

In de ruim 21 jaar dat we elkaar kennen hebben we ieder ongeveer 8 levens geleefd. We halen het beste in elkaar naar boven, zijn aanvullend aan elkaar en delen vanaf dag 1 onze passie voor diepgang en transformatie. Inhoudelijk hebben we ons in die 20+ jaar geschoold door jaarlijks trainingen, cursussen of opleidingen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

2005: het jaar van ons zakelijk fiasco. We moeten financieel volledig opnieuw beginnen. Gedesillusioneerd en teleurgesteld over onszelf hebben we veel innerlijk werk gedaan en een nieuwe balans gezocht en gevonden.

2014: we besluiten al onze bezittingen te verkopen en Nederland te verlaten. Als digitale nomaden reizen we nu over de wereld en leven we waar het warm is en waar er wifi is.

2015: ons jaar van de grote ommezwaai. We hebben onze krachten meer dan ooit verbonden en gebundeld en een verfrissend nieuwe begeleidingsvorm ontwikkeld.

Briant is de heler.

De magie van Briant is dat hij je in diep contact brengt met je onverwerkte gevoelsstukken waar oud trauma, oude pijn, oud verdriet en oude boosheid zit en ze verbindt met het nu, het heden, waardoor jij heelt.

Jaldhara is de duider.

De magie van Jaldhara is dat ze als geen ander de kunst van inzoomen en uitzoomen verstaat. Daardoor weet ze in woord en beeld te pakken wat er gezien en gevoeld wil worden achter dat wat zich op het eerste gezicht toont .

2016: we werken steeds intuïtiever. De magie van onze samenwerking is dat we je bij jouw essentie brengen en je die laten voelen, zien en begrijpen. Eenmaal in contact met je essentie kom je bij je innerlijke kracht en je levensvitaliteit. Afgestemd en moeiteloos leven en werken gaat vanaf dan veel makkelijker. Als je die delen van jezelf en je leven, waar jij niet tevreden over bent, echt wilt aanpakken dan ben je bij ons in goede, veilige en kundige handen.

Briant & Jaldhara samengevat in een aantal woorden:

Dynamisch, krachtig, authentiek, onconventioneel, man en vrouw, al 21 jaar partners in crime, what you see is what you get, nuchter, lichtwerkers, verslingerd aan transformatie, leven het leven waar we van houden, digitale nomaden, wereldburgers.

Wat zeggen anderen over ons?

Ik vind Briant & Jaldhara echt fantastisch! Zij snijden onderwerpen aan die door anderen worden gemeden of niet zo diep worden besproken. Ook vind ik geweldig om te zien hoe mooi en goed ze samenwerken en daar beide zichtbaar van genieten! Briant & Jaldhara zijn ook goede gespreks- partners heb ik ervaren en toegankelijk, wat ik zelf heel fijn vind.
~Danielle Terpstra, www.destoeremama.nl


Inmiddels zelf al 10 jaar in het ondernemen en met behulp van deze mensen bereik ik mijn doelen Coaching in Relatie - Communicatie - Business. Ik zelf zie coaching als; pijn van het verleden te klaren. Deze mooie mensen maken dit inzichtelijk, laten je hard werken maar daardoor bereik je je doelen ... en dat is waar coaching voor staat ..... Thanks voor alles wat we in het verleden en in het heden nog gaan delen.
~Lamber van Dam, http://www.restaurant-florent.nl


Briant en Jaldhara hebben een warm hart en ik voel me altijd welkom bij ze. Ze zijn het leven vol aangegaan en zijn altijd bereid om hun ervaring en wijsheid met me te delen als ik daarom vraag. Geen zachte heelmeesters, ze brengen me bij mijn zelfredzaamheid op een respect afdwingende manier en ik kan heerlijk met ze lachen.
~Lydia Sillem, www.lydiasillem.com
Skype Coaching

Het woord Skype Coaching is al gevallen. In eerste instantie zul je misschien denken dat is niks voor mij. Je bent niet de eerste en en niet de enige die bedenkingen heeft bij Skype Coaching. In de praktijk merken wij echter dat er geen enkel verschil is tussen de sessies die we live doen of de sessies die we per Skype doen. En onze klanten merken dat verschil na 5 minuten ook niet meer. In deze Periscope video vertellen we je waarom.


Lieve Briant en Jaldhara,ik wil jullie zo ontzettend bedanken voor de mooie coachings-sessie van vanmorgen. Ik was heel benieuwd hoe dat met Skype zou gaan. Maar jullie zijn zó goed en zó op elkaar ingespeeld dat het net leek of ik weer bij jullie op Kreta was. Totaal geen idee van de afstand tijdens deze mooie sessie. Daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor.... Echt een aanrader voor iedereen!
~Pamela Veldema, www.angstverminderen.nl


Sinds kort word ik gecoacht door Briant & Jaldhara. Ik ervaar hen als een bijzonder, oprecht, respectvol en prachtig op elkaar ingespeeld duo, met ontzettend veel kennis & ervaring. 'Ver weg en toch zo dichtbij en vertrouwd', dat is wat ik ervaar bij hen: de Skype-coaching is dus ook totaal geen probleem! Ik maak prachtige stappen door deze coaching, zowel binnen het werk als privé. Met een gezonde dosis humor, passie en energie zorgen zij dat ik iedere keer weer een stukje verder groei. Ik gun een ieder dan ook jullie begeleiding toe: een kadootje voor jezelf! ~Daphne Hulsink, directiesecretaresse


Ik heb Briant & Jaldhara leren kennen via hun Periscope Challenge. Wat een prachtige, moedige, openhartige, ontwapenende , vrolijke, wijze en lieve mensen met een missie om met anderen al hun levenswijsheid en -ervaringen te delen. Het enthousiasme, plezier en de drive spatten eraf!
~Astrid Davidson, www.zoninjeleven.nl