Page content

Persoonlijk succes is altijd een keuze zegt Monica Job

Persoonlijk succes is altijd een keuze zegt Monica Job

Een gastblog van Monica Job, in het kader van onze 112 Dagen Challenge in 2015. De laatste 10 dagen van deze challenge hebben we ruimte gemaakt voor vragen en gastbloggers. Dit artikel is daar onderdeel van.

Succes

Succes is voor iedereen anders, maar komt echt succes niet van binnenuit? Onvoorwaardelijke liefde hebben voor jezelf en van daaruit stappen zetten?

Tijdens mijn reis is deze term Persoonlijk Succes, ontzettend belangrijk geworden, gewoon gelukkig zijn met wie je bent en wat je doet. Makkelijker gezegd dan gedaan wellicht.

Onvoorwaardelijke liefde = Persoonlijk Succes

Dat is eindelijk in de spiegel kijken en zeggen dat je van jezelf houdt en trots bent op jezelf. We zijn vaak veel te streng voor ons zelf. Accepteer waar je het moeilijk mee hebt en zie, hoe lastig ook, je stress, angst, twijfel, frustratie en teleurstelling onder ogen.

Stress (wat leidt tot ruzies thuis, geslotenheid, ziekte en een slechte communicatie) is vaak het gevolg van een ideaal dat je in je hoofd hebt over hoe andere mensen zich moeten gedragen, hoe je leven eruit moet zien, hoe dingen zouden moeten gaan en hoe jij zelf zou moeten zijn. Als je dit ideaal kunt laten gaan, lucht dat enorm op!

De meest krachtige intentie is liefde, die voor jezelf. Maar geef ook (meer) aandacht aan de mensen in je leven, maar ook aan vreemden die op je pad komen. Probeer signalen van hun pijn te zien en te begrijpen. jij hebt die gevoelens immers ook.

Persoonlijk Succes bereikt

Ik ben ervan overtuigd als meer mensen hun Persoonlijk Succes ervaren, dat de wereld daar een stukje mooier van wordt. Er is dan geen ruimte meer voor negativiteit en je handelt enkel en alleen vanuit liefde, naar jezelf en ook naar een ander.

Hier volgen nog 3 tips om je Persoonlijke Succes te bereiken

  1. Wees bewust van wat jij wilt in je leven, voel dat aan. Bespreek dit met je dierbaren, zo kunnen zij je steunen en weten ze wat er speelt.
  2. Maak eens een Moodboard over jezelf. Hoe wil jij je voelen? Wie ben jij? Wat voor een persoon ben je? En wat is jouw cadeau voor de wereld?
  3. Heb ordinaire fun, geniet van het leven met de mensen die je liefhebt. Maak daar tijd voor vrij maar maak ook tijd voor jezelf vrij. Gun jezelf ook een moment van niets en gewoon alleen maar zijn.

Onze Periscope uitzending gaat over dit onderwerp

Monica Job
Monica Job is ervaringsdeskundige & coach op het gebied van Persoonlijk Succes. Zij helpt vrouwen om te stoppen met zichzelf onrecht aan te doen, zodat zij van hun dromen een Succes te maken. Alles begint bij de basis, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf = Persoonlijk Succes! Meer over Monica Job

Comment Section

0 reacties op “Persoonlijk succes is altijd een keuze zegt Monica Job

Plaats een reactie


*