Page content

Wat is een Satsang?

Wat is een Satsang?

Deze week kregen we de vraag ‘Wat is een Satsang?’ Nou krijgen we die vraag wel vaker, gecombineerd met de vraag ‘Hoe doen jullie dat dan, een Satsang?’. En dus is dit een goed moment op hier antwoord op te geven.

Satsang

Google je op het woord Satsang dan lees je dat een gezelschap, onder leiding van een goeroe, op zoek gaat naar de hoogste waarheid. Er wordt gesproken door de goeroe om er daarna over na te denken, te discussiëren, te mediteren op de essentie van de woorden en om een betekenis te vinden om er mee om te gaan in het dagelijks leven.

Hoe zien onze Satsangs eruit?

Wij dragen onze Satsangs op aan een specifiek thema. Dat thema stellen we centraal in onze Satsang. Vanuit een diepe connectie met Moeder Aarde en het Universum zetten wij het centrale thema in het midden van onze Heilige Cirkel.

Zodra we het thema in het midden zetten, channelen we welke informatie vanuit dit thema gedeeld wil worden voor de groep waar we op dat moment mee werken. In een online Intensive’s is dit voor alle deelnemers aan die Intensive. Tijdens de live workshops waar we werken met ‘Inner Child Healing’ is dit voor alle aanwezigen en hun Innerlijk Kind.

We tappen in op jouw eigen zelfhelend vermogen. We zien onszelf niet als een Goeroe of een Meester. Jij bent je eigen Goeroe of Meester. Door het proces in de Satsang krijg je zelf heel helder welke waarheid er door jou gezien wil worden. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw waarheid onder ogen te zien en jouw waarheid te leven.

Dé hoogste waarheid is er niet. Er is alleen maar jouw waarheid. Jouw waarheid op dit moment, in deze fase van je leven. Als jij werkelijk naar jouw hoogste waarheid luistert, dan kom je tegen wat je drijft, wat je voortstuwt. En ook kom je tegen wat je tegenhoudt en dus welke ongeheelde emoties je er nog op hebt zitten. Het zijn juist deze ongeheelde emoties die je tegenkomt die erkend en herkend willen worden zodat ze kunnen helen.

In iedere satsang werken we met een passend helingsritueel waardoor je geladen herinneringen zich kunnen ontladen en waardoor jouw ongeheelde emoties zich kunnen helen.

 

Wil jij bij een Satsang zijn?

Dan zijn dit nu de 2 mogelijkheden:

❥ Wil je een LIVE SATSANG bijwonen, kom dan 5 NOVEMBER naar de workshop ‘In vertrouwen loslaten’. En dat is ook het thema van de Satsang.
Info + Opgave is hier >>
❥ Wil je liever een ONLINE SATSANG bijwonen? Op 30 OKTOBER start de 30-daagse online ‘Heal Your Heart Intensive’. In deze Intensive geven we 10 online Satsangs die bij de transformatie-onderwerpen van de Intensive horen.
Info + Opgave is hier >>

Heb jij ook vrienden, kennissen of familie die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een Satsang, stuur dan gerust deze artikel door.

Hartegroet,
Briant & Jaldhara

Briant en Jaldhara
We are Dutch originals & Digital Nomads. Places where we Work & Live must be Warm, must have great Wifi and must be near (sea) Water. WHISPERS FROM THE HOLY CIRCLE: ❥Healing channelings & guided meditations ❥Live channeling on Inner Freedom ❥Online Healing Intensives ❥Personal Coaching

Comment Section

0 reacties op “Wat is een Satsang?

Plaats een reactie


*