SoulCelebrations 051116

SoulCelebrations bestaat uit Dag-events, Weekend-events en Week-Retreats. De Dag-events en Weekend-events vinden in Nederland plaats en de Week-Retreats in het buitenland.

Je bent van ons gewend dat we helende online transformatieprogramma’s voor je maken. Als digitale nomaden maken we daarvoor optimaal gebruik van het internet.

En we hebben de wens om meer met anderen samen te werken. Met mensen die iets heel speciaals toevoegen aan het werk wat wij doen. Dus is het een logisch moment om ook offline events aan te bieden. Het mooie daarvan is dat we ook nog directer contact met jou, met onze community maken.

De naam zegt het al, SoulCelebrations richt zich op jouw kern, op jouw ziel. In de live events en retreats van SoulCelebrations reiken we je gereedschap, ervaringen en inzichten aan waarmee jij ‘Het goud in Jou’ -verder- ontdekt, uitgraaft én viert.

02 - V1 - 4x4 - M1-2

De aftrap

Op zaterdag 5 november trappen we af in het atelier van De Dorpswerkplaats in Ermelo.

Dompel jezelf een dag lang onder in krachtige, geleide meditaties, kernachtige coaching, stilte en zelfonderzoek. Dit is echt een dag vol waarde voor jezelf. Voor je ziel!

Voor wie?

Voor jou natuurlijk. En voor je vrienden, je familie en je collega’s….

Of je nu ruim ervaren bent of gewoon nieuwsgierig. Of je nou bekend bent met zelfontwikkeling en zelfonderzoek of je gewoon wilt weten of dit eigenlijk wel iets voor jou is. Kom, geniet, ontdek en wees hartelijk welkom.

Programma

Geef je nu op


De ruimte biedt plaats aan maximaal 50 deelnemers dus wees er snel bij! Garandeer je plek door NU te boeken.
Deelname inclusief koffie, thee, lunch, bites en drinks is € 67 ex. btw.

KAARTEN ZIJN NIET MEER TE KOOP